Κοντά σας από το 1991

Το κατάστημά μας δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το 1991 στο χώρο του εμπορίου υφασμάτων, προσφέροντας στον πελάτη τη μέγιστη ποιότητα των προϊόντων μας.

Δημιουργούμε συνολικές διακοσμητικές προτάσεις για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους, με εντυπωσιακές συλλογές σε υφάσματα κουρτινών και επίπλωσης.
Όλα συνδυαστικά με καινοτόμα συστήματα εσωτερικής σκίασης (ρολοκουρτίνες, κάθετες και οριζόντιες περσίδες, ξύλινα στόρια, πάνελ σκίασης κ.ά). Επιλεγμένα έπιπλα (καναπέδες, πολυθρόνες, τραπεζάκια σαλονιού), χαλιά υψηλής αισθητικής και ταπετσαρίες τοίχου μοναδικού design.

Είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση, στο σωστό κόστος και στην καλύτερη ποιότητα, με επίκεντρο πάντα την ικανοποίηση των απαιτήσεών σας.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Η επιχείρηση “Υφάσματα & Κουρτίνες Καπετανάκη” ξεκίνησε το 1991, από τον Δημήτρη Τόμη και την Αγγέλικα Καπετανάκη.
Προέκταση της πολύχρονης εμπειρίας τους στο χώρο των υφασμάτων επίπλωσης και των χαλιών.
Στόχος ήταν και παραμένει η άριστη εξυπηρέτηση όλων των πελατών

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΗΣ

ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ

Το tomishome.gr θα είναι το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Παραμένουμε δίπλα σας σε κάθε τηλεφώνημα ή επίσκεψη για μια συμβουλή ή λύση! Μας χαρακτηρίζει η ταχύτητα σε κάθε τι που κάνουμε. Η σοβαρότητα, η τιμιότητα, η διαφάνεια και η αγάπη στη δουλειά μας αποτελούν ισχυρή εγγύηση για το ιδανικό αποτέλεσμα στις προσδοκίες σας. Γι’ αυτό άλλωστε μας ξέρετε και με τα μικρά μας ονόματα!

Let’s work together on your next project

Η παρούσα ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με σκοπό τη διευκόλυνσή σας, παρέχοντάς σας τη δυνατότητα να δείτε τα εμπορεύματά μας άμεσα και εύκολα! Εύκολη περιήγηση και αναζήτηση προϊόντων σε ευχάριστο περιβάλλον. Με πολλά φίλτρα κι αξιόπιστες εικόνες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε πάντα αυτό που ψάχνετε. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας πούμε τη γνώμη μας, η οποία προκύπτει μετά από 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο